A hollókői vár – ahogyan eddig is kedvelt fotózási, esküvői helyszín volt az életük egyik legszebb eseményére készülő házasulandók számára – 

a továbbiakban is nagyszerű lehetőséget biztosít az esküvői fotózásra, polgári esküvő megtartására.

Az érintettek ilyen irányú szándékát előre, az eseményt megelőzően legalább egy héttel, be kell jelenteni a helyi önkormányzathoz (onkormanyzat@holloko.hu email címen vagy 32/379-255 telefonszámon) a szükséges szerződés megkötése érdekében. 

A helyi szabályozás szerint a polgári esküvő és/vagy esküvői fotózás céljából igénybe vett helyszín biztosítása szolgáltatásért egyszeri bruttó 30.000 Ft díjat kell fizetni, amennyiben annak tényleges időtartama nem haladja meg a 2 órát, illetve az esküvői szertartáson részt vevők száma nem haladja meg a 30 főt.

A hollókői vár ezen túli igénybevétele érdekében (Hollókő Község Önkormányzatához címezve, az onkormanyzat@holloko.hu e-mail címre) egyedi kérelmet kell benyújtani, a tervezett időpont, esemény teljes körű leírása mellett. A helyi képviselő-testület ennek ismeretében dönt arról, hogy a hollókői várban biztosítja-e és milyen feltételekkel a vár használati lehetőségét.